Închirieri auto / mașini, rent a car în Suceava Aeroport aeroport România la cele mai mici prețuri posibile. Mașinile noastre de închiriat în Suceava Aeroport România sunt livrate împreună cu serviciile și asistența noastră profesională. Punem la dispoziție cele mai bune oferte de închirieri auto, închirieri mașini, închirieri microbuze, rent a car în Suceava Aeroport România și alte orașe din tara. Poți verifica oferta și prețurile noastre pentru închirieri auto, închirieri mașini și închirieri microbuz în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman. Poți alege să primești și să returnezi autovehiculul închiriat la aeroport sau orice altă locație în funcție de preferințele tale. Verifică oferta noastră de închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimbă pe parcursul anului în funcție de perioade și disponibilitate. Securizează-ți mașina de închiriat, autoturismul de închiriat sau microbuzul de închiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Suceava Aeroport.

Închirieri mașini, închirieri auto, rent a car în Suceava Aeroport aeroport, Mașini de închiriat în Suceava Aeroport aeroport, oferte excelente de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Suceava Aeroport România, mașini noi și ieftine de închiriat în Suceava Aeroport.

Închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz / mașini de închiriat, rent a car în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman și aeroport incluzând transferuri la cele mai mici prețuri. - Închirieri mașini Suceava Aeroport Mașini de închiriat Suceava Aeroport Rent a Car Suceava Aeroport România Închirieri microbuz..

Politica de Confidențialitate

Confidențialitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Apreciem încrederea pe care ne-ați acordat-o și facem tot posibilul să vă protejăm toate informațiile personale pe care le-ați furnizat. Acest document, pe care îl actualizăm din când în când, descrie cum folosim și procesăm informațiile dumneavoastră personale. El deasemenea vă spune cum ne puteți contacta dacă aveți întrebări referitoare la datele dumneavoastră personale.

RentACarSuceava.com oferă servicii de închirieri auto online prin paginile web și aplicațiile mobile ale sale și prin alte platforme online ca pagini web partenere. Informațiile următoare se aplică la toate aceste platforme.

Confidențialitate

Ce tip de informații personale folosește RentACarSuceava.com?

Când faceți o rezervare sau cereți o ofertă de preț, vă vor fi solicitate informații necesare pentru a putea finaliza închirierea auto. Aceste informații pot include: numele șoferului, vârsta, detalii de contact (email, adresa și numărul de telefon), data și locul nașterii, detaliile actului de identitate, detaliile permisului de conducere și detalii referitoare la plăți.

Pentru a face mai ușor management-ul rezervărilor, întotdeauna puteți folosi adresa dumneavoastră de e-mail și codul rezervării pentru a face acest lucru posibil.

Când vizitați pagina noastră web, chiar și dacă nu faceți nicio rezervare, putem să colectăm informații, cum ar fi adresa IP, ce aplicație folosiți, informații despre calculatorul folosit și sistemul de operare, setări de limbă și paginile pe care vi le-am afișat. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, putem deasemenea să colectăm date care identifică tipul de dispozitiv, setări specifice și caracteristici ca latitudine/longitudine. Este posibil să calculăm și procesăm date referitoare la aplicațiile instalate în dispozitivul mobil ca numele aplicației, descrierea și categoria căreia îi aparține. Nicio informație din cele enumerate nu poate să ne spună cine sunteți, dar pot fi considerate informații personale.

Informațiile tale personale, furnizate în momentul în care s-a efectuat o rezervare sau când s-a trimis un mesaj de contact, nu vor fi niciodata furnizate altei parti exceptand furnizorul vehiculului închiriat.

NU folosim datele dumneavoastră personate pentru statistici sau ca să vă identificam ulterior. Singura identificare este posibilă când dumneavoastră doriți acest lucru (efectuati o rezervare pentru un vehicul de închiriat sau doriți sa administrati o rezervare anterioară) și se efectueaza doar în scopul pre-completării formularului cu datele dumneavoastră, date furnizate anterior în mod constient.

Deasemenea, putem primi informații când folosiți unele servicii sociale.

De ce RentACarSuceava.com colectează, folosește și dăa mai departe informații personale?

Rezervări:
În primul rand și cel mai important, folosim informații personale pentru a completa și administra închirierea auto și trimiterea acestor date furnizorului în vederea întocmirii contractului.
Serviciul clienți
Furnizăm serviciul de suport internațional clienți 24/7 din birourile noastre, în 4 limbi. Partajarea informațiilor dumneavoastră cu personalul serviciului clienți ne pune în posibilitatea de a vă răspunde atunci când aveți nevoie de noi - incluzând ajutorul ca să puteți găsi cea mai bună ofertă și să vă răspundem la întrebarile legate de rezervarea dumneavoastră.
Comentariile clienților
Putem să folosim datele dumneavoastră de contact pentru a vă invita să ne raspundeți unui scurt chestionar legat de închirierea dumneavoastră. Rezultatele acestui chestionar vor fi folosite pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile dumneavoastră și să îmbunătățim serviciul pe care partenerii noștri de închirieri auto îl furnizează clienților noștri.
Activități de marketing
Putem folosi informațiile dumneavoastră pentru campanii de marketing, în măsura permisă de lege. De exemplu:
- Poti alege să te înscrii la Ofertele noaste Speciale ca sp primești e-mail cu promoțiile sau serviciile noi oferite. Deasemenea, poți să renunți la aceste servicii oricând prin folosirea legăturii web de dezabonare conținut în e-mail-urile trimise către tine.
- În funcție de informațiile furnizate, oferte individuale pot fi afișate pe pagina web RentACarSuceava.com, în aplicațiile mobile sau în paginile web ale partenerilor, incluzând site-urile sociale.
- Când credem că o ofertă particulară poate fi în interesul dumneavoastră, putem decide să vă contactăm telefonic pentru a o prezenta.
Alte forme de comunicație
Pot există alte metode în care putem veni în contact prin e-mail, telefon sau prin SMS în funcție de informațtiile de contact furnizate. Pot există următoarele motive pentru acest lucru:
- Trebuie să-și răspundem și să rezolvăm cereri pe care le puteți avea.
- Dacă nu ați finalizat o rezervare online, putem să-ți trimitem un e-mail ca să-ți reamintim să continui acea rezervare. Credem că acest serviciu adițional îți este util deoarece te ajută să continui cu rezervarea fără să mai cauți încă odată autoturismul și să furnizezi toate detaliile de la zero.
- Când folosești serviciile noastre, putem să-ți trimitem un chestionar sau să te invităm să ne furnizezi un comentariu legat de experiența ta cu RentACarSuceava.com.
- Putem de asemenea să trimitem materiale legate de rezervarea dumneavoastră, cum ar fi modalitatea de contact a RentACarSuceava.com și a furnizorului în cazul în care aveți nevoie de asistență, sau un sumar al rezervărilor anterioare făcute prin intermediul RentACarSuceava.com.
Sondarea Pieței
Cateodată întrebăm clienții noștri dacă vor să ia parte la sondarea pieței. Orice informație personală suplimentară furnizată în cadrul acestei sondări de piață va putea fi folosită doar cu acordul dumneavoastră.
Detectarea fraudelor și
prevenirea lor
Putem folosi informațiile personale pentru detectarea și prevenirea fraudelor și a altor activități ilegale sau neautorizate.
Îmbunătățirea serviciilor
oferite
În final, putem să folosim informațiile cu caracter personal pentru analize care să îmbunătățească serviciile noastre, care să îmbunătățească experiența utilizatorului și să îmbunătățească calitatea și funcționalitatea serviciilor online.

Cum distribuie RentACarSuceava.com informațiile mele cu partenerii?

În anumite circumstanțe, putem să distribuim informațiile către parteneri.

Autoturismul pe care l-ai închiriat:
Ca să se poată completa o rezervare, este posibil să fie nevoie să furnizăm detalii către furnizorul de închirieri auto. Aceste informații pot include numele, vârsta, detalii de contact (e-mail, adresa, număr de telefon), data și locul nașterii, informațiile legate de pașaport, permis de conducere, informații legate de plată și orice alte preferințe furnizate în momentul în care s-a făcut rezervarea.

Alte companii din cadrul familiei RentACarSuceava.com:
Ca să te putem ajuta pe parcursul derulării procesului de rezervare, informațiile tale pot fi distribuite către membrii familiei RentACarSuceava.com. Ca să aflii mai multe despre familia RentACarSuceava.com, vizitează Partenerii Noștri. Informațiile tale pot fi deasemenea distribuite în cadrul familiei noastre și analizate astfel încât să-ți putem furniza oferte turistice care pot să fie în interesul dumneavoastră și să-ți oferim un serviciu personalizat.

Alți furnizori parteneri:
Putem să folosim alți furnizori de servicii care să analizeze informațiile dumneavoastră personale în numele nostru pentru motivele enumerate mai sus. De exemplu, putem folosi diverși furnizori de servicii care să trimită informațiile legate de rezervarea autoturismului, în numele nostru, către furnizorul de închirieri auto, sau putem să instruim alți parteneri să te contacteze. Când o rezervare necesită plată în avans, putem deasemenea lucra cu parteneri care să proceseze plata. Putem deasemenea să colaborăm cu alți parteneri pentru reclamă pe alte platforme sau să implicăm alte firme în furnizarea de analize. Acești diverși furnizori implicați în furnizarea oricărui serviciu va trebui să respecte un contract de confidențialitate și nu li se va permite să folosească informațiile personale în niciun alt scop decât cele specificate mai sus.

Partenerii de afaceri:
Putem lucra cu pagini web partenere pentru a ne distribui autoturismele listate pe pagina noastră web sau pe aplicațiile mobile, pe tot globul. Când faceți o rezervare pe una din paginile web ale partenerilor, informații personale furnizate către aceștia pot fi distribuite către noi. În mod similar, noi putem să le furnizăm informații partenerilor, de exemplu, ca să se poată finaliza o rezervare și ca aceștia să poată face interogări referitoare la rezervare și pentru activități de promovare. În acest context, informațiile tale sunt guvernate de acordul de confidențialitate al acestor parteneri.

Autoritățile competente:
Putem să distribuim informații personale cu autoritățile guvernamentale sau autoritățile de investigație dacă acestea sunt cerute prin lege (sau orice alt regulament cu efect de lege). Aceste cerințe includ decizii ale curții, citații și ordine venite de la un proces legal sau investigații penale or civile. Putem deasemenea să furnizăm informații personale dacă acest lucru este strict necesar ca să putem preveni, detecta sau urmări penal acte ilegale.

Cum face uz RentACarSuceava.com de dispozitivele mobile?

Avem deasemenea aplicații gratuite pentru o varietate de dispozitive mobile. Aceste aplicații colectează și procesează informații personale în același mod în care o face și pagina web - și deasemenea îți permite să folosești metode de localizare a unui furnizor de închirieri auto local.

Securitate

Ce masuri de securitate folosește RentACarSuceava.com pentru a proteja informațiile cu caracter personal?

În concordanță cu legile de protecție a datelor cu caracter personal din România și Uniunea Europeană, avem puse în aplicare metode rezonabile de prevenire a accesului neautorizat sau de folosire frauduloasă a datelor cu caracter personal.

Folosim sisteme și proceduri de protecție a datelor furnizate. Folosim deasemenea, proceduri tehnice și fizice de restricționare a accesului la informații personale pe serverele noastre. Doar personalul autorizat are acces la aceste informații personale în conformitate cu fișa postului.

Contact

Cum poți controla informațiile cu caracter personal furnizate către RentACarSuceava.com?

În orice moment aveți dreptul să modificați datele cu caracter personal furnizate. Poți oricând să ceri aceste date; în măsura în care am păstrat astfel de date, puteți sa le solicitați la adresa de e-mail: office@RomanianCarHire.com. Vă rugăm să folosiți ca subiect în e-mail 'cerere date personale'.

Dacă detaliile dumneavoastră personale sunt incorecte, le vom schimba la cerere. Poți de asemenea oricând să ne soliciți să înlăturăm datele cu caracter personal din baza noastră de date, trimitând un e-mail la adresa de mai sus.

Dacă aveți orice întrebare, îngrijorare sau cometarii legate de practicile noastre referitoare la Politicile de Confidențialitate, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa office@RomanianCarHire.com. Vă rugăm sa folosiți ca subiect "Confidențialitate" în e-mailul trimis către noi. RentACarSuceava.com are birourile în str. Fantanilor nr. 37, bl. B2, parter, Iasi, România.
text