Închirieri auto / mașini, rent a car în Suceava Aeroport aeroport România la cele mai mici prețuri posibile. Mașinile noastre de închiriat în Suceava Aeroport România sunt livrate împreună cu serviciile și asistența noastră profesională. Punem la dispoziție cele mai bune oferte de închirieri auto, închirieri mașini, închirieri microbuze, rent a car în Suceava Aeroport România și alte orașe din tara. Poți verifica oferta și prețurile noastre pentru închirieri auto, închirieri mașini și închirieri microbuz în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman. Poți alege să primești și să returnezi autovehiculul închiriat la aeroport sau orice altă locație în funcție de preferințele tale. Verifică oferta noastră de închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimbă pe parcursul anului în funcție de perioade și disponibilitate. Securizează-ți mașina de închiriat, autoturismul de închiriat sau microbuzul de închiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Suceava Aeroport.

Închirieri mașini, închirieri auto, rent a car în Suceava Aeroport aeroport, Mașini de închiriat în Suceava Aeroport aeroport, oferte excelente de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Suceava Aeroport România, mașini noi și ieftine de închiriat în Suceava Aeroport.

Închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz / mașini de închiriat, rent a car în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman și aeroport incluzând transferuri la cele mai mici prețuri. - Închirieri mașini Suceava Aeroport Mașini de închiriat Suceava Aeroport Rent a Car Suceava Aeroport România Închirieri microbuz..

Distribuie și CÂȘTIGĂ

Pe langa cele mai bune servicii de Rent a Car (închirieri auto) și Transferuri oferite clienților noștri, RentACarSuceava.com vrea sa promoveze România. Avem o tara fascinanta, cu peisaje superbe, pe care merita sa o descoperiti.

Participați la concursurile de mai jos și veți putea face acest lucru gratuit. Succes!


Distribuie și castiga o mașina pentru un week-end intreg pe care sa-l petreci asa cum îți doresti!

Mașina gratuita - un week-end

Descoperiti peisajele frumoase ale Romaniei cu o mașina gratuita oferita pentru un week-end. Nu uitati bagajele, camera foto și buna dispozitie. Drum bun!

Distribuie și Câștigă o excursie de o zi

Excursie de o zi în România

Sparge rutina și petrece o zi de neuitat vizitand locuri fascinante din România. În fiecare luna, 7 castigatori se vor distra intr-o zona frumoasa și vor raspandi povestea.

Distribuie și castiga o excursie de rugaciune la mormantul lui Arsenie Boca!

Rugaciune la Arsenie Boca

Pentru multi, parintele Arsenie Boca ramane cel mai mare duhovnic roman al secolului 20. Vă oferim ocazia să vă rugati la mormantul sau de la Manastirea Prislop.

Termenii și Condițiile Concursurilor

1. Acesti Termeni și Condiții Standard ale Concursurilor ('Standard T&C') vor guverna Concursurile organizate de Organizator (RomanianCarHire.com).

2. Concursurile se vor desfasura în 'Perioada Concursului' asa cum este specificat în termenii și condițiile acestuia. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica, amâna sau reprograma datele concursului sau de a prelungi perioada concursului așa cum consideră de cuviință.

3. Condițiile concursului pot fi modificate și / sau comunicate concurenților din când în când, inclusiv în perioada de desfășurare a acestuia.

4. Concursurile vor fi organizate de Organizator în limba concursului ('Limba Română').

5. Angajații RomanianCarHire.com sau membrii familiilor acestora sau oricine altcineva care se află în legatură cu aceștia, în orice mod, sau care ajută la desfășurarea concursului nu au dreptul de a participa la concursuri.

6. Nu se percepe nicio taxa de participare și nici nu este necasara achizitia unui produs pentru a putea participa la concurs însă sunt cateva actiuni către trebuie intreprinse de cei care doresc să se inscrie în concursuri cum ar fi sa distribuie și sa aprecieze pagina concursului pe retelele de socializare. Organizatorul va pune la dispozitie butoane de apreciere și distributie pe fiecare pagina a fiecarui concurs. În orice caz, concurentii pot distribui și aprecia orice alta pagina însă, inscrierea în concurs este limitata doar acelora care au distribuit pagina concursului la care doresc să se inscrie.

7. Data de sfarsit a fiecarui concurs este miezul noptii dat de ziua în care s-au inscris 200 persoane însă nu mai devreme de o luna din momentul în care concursul a început sau de la data de sfarsit a precedentului concurs de același tip.

8. Vârsta minimă pentru a participa la concursuri este de 18 ani. În orice caz, pentru concursul unde se poate castiga un autoturism închiriat pentru un week-end, se aplica alte reguli de varsta cum ar fi varsta minimă 24 ani și permis de conducere, categoria B, de cel puțin un an implinit înainte de perioada de incepere a concursului.

9. Nu răspundem de neînscrierea sau imposibilitatatea participării la concurs pentru niciun motiv.

10. Regulile concursurilor și premiile posibile pentru fiecare câștigător sunt:

a. Autoturism închiriat gratuit pentru un week-end.

- Categoria autoturismului oferit ca premiu este clasa compacta - minimum Ford Focus.

- Autoturismul va fi predat castigatorului vinerea la orele 19PM și va trebui returnat după 48 ore în aceleași condiții ca atunci când acesta a fost predat (curat, plinul făcut, etc).

- În cazul unei daune produse autoturismului în această perioada, de către câștigător sau din cauza acțiunilor acestuia, contravaloarea reparațiilor va fi suportată de către câștigător sau contravaloarea francizei casco va fi suportată de acesta în cazul în care reparația este acoperită de polița autovehiculului de asigurare.

- Un singur câștigător este posibil în Perioada Concursului.

b. Free Trip for 1 Day.

- Numărul de castigatori în Perioada Concursului este de 7 persoane.

- Dacă un castigator nu poate participa în excursie, acesta poate alege o alta persoana și sa comunice acest lucru organizatorului cu cel puțin 48 ore înainte de data excursiei.

- Excursia are ca ora de plecare ora 8AM și este organizat intr-o zi de week-end. Punctul de plecare este în orasul Iasi. Locatia exacta va fi comunicata castigatorilor. Dacă un castigator se afla pe traseul excursiei, acesta poate fi preluat de pe traseu.

- Transportul în excursie va fi organizat cu Mercedes Vito sau similar.

- Premiul consta în: transport de la locatia de plecare până la locatia de destinatie și inapoi, taxele de intrare la obiectivele turistice vizitate, masa de pranz și apa plus costurile soferului.

c. Rugaciune la mormantul lui Arsenie Boca.

- Numărul de castigatori în Perioada Concursului este de 7 persoane.

- Dacă un castigator nu poate participa în excursie, acesta poate alege o alta persoana și sa comunice acest lucru organizatorului cu cel puțin 48 ore înainte de data excursiei.

- Excursia are ca ora de plecare ora 20PM în ziua de Vineri, sosirea la mormantul lui Arsenie Boca este planificat a avea loc la ora 4:30AM. La ora 5AM, lista de vizitare este intocmita iar plecarea se va produce doar după ce fiecare persoana a avut ocazia sa viziteze și să se roage la mormant. În mod normal, la ora 2PM când este planificat pranzul. După masa de pranz, are loc imbarcarea pentru intoarcerea la acasa.

- Premiul consta în: transportul castigatorilor dus-intors până la Manastirea Prislop, masa de pranz, apa și costurile soferului.

11. Organizatorul își rezerva dreptul de a anula sau modifica concursul și acesti termeni fără o notificare prealabila în cazul producerii de catastrofe naturale, razboi, stare de necesitate, evenimente militare sau civile sau orice alte cazuri de forta majora care nu se afla în control direct al organizatorului. Orice astfel de modificări vor fi aduse la cunostinta castigatorilor sau participantilor de indata ce acest lucru este posibil.

12. Organizatorul nu este responsabil pentru lipsa sau detalii incomplete legate de premiile concursurilor furnizate concurentilor de către orice alta terta parte care se afla în organizarea acestor concursuri.

13. Premiile nu pot fi preschimbate în contravaloarea în bani a acestora. Premiile nu sunt transferabile. Premiile se supun conditiilor de disponibilitate și ne rezervam dreptul sa inlocuim orice premiu cu un altul de o valoare egala fără o notificare prealabila.

14. Castigatorii vor fi alesi în mod aleator din lista concurentilor care au distribuit paginile concursurilor în perioada de desfasurare a acestora. Castigatorii vor fi afisati pe paginile concursurilor unde s-au publicat și detaliile evenimentelor.

15. Fiecare castigator trebuie sa contacteze organizatorul folosind pagina de contact și sa furnizeze datele sale de contact în vederea stabilirii modalitatii în care acesta își va primi premiul. Dacă o persoana nu contacteaza organizatorul în termen de 7 zile de la data publicarii listei de castigatori, organizatorul își rezerva dreptul de a acorda acel premiu unei alte persoane.

16. Pentru fiecare concurs, un număr de maxim 3 persoane vor fi declarate castigatoare de rezerva. În cazul în care un castigator de drept nu va revendica premiul, o persoana din cele de rezerva este indreptatita sa primeasca acel premiu.

17. Aceste decizii ale organizatorului sunt finale și din respect pentru competitie, acestea nu vor fi discutate în niciun fel.

18. Participand la competitii, orice participant își declara acceptul în legatura cu acesti termeni și condiții.

19. Castigatorul este de acord să fie folosit numele și imaginea sa în orice material publicitar al organizatorului. Orice date personale ale castigatorului sa a oricarui alt participan vor fi folosite doar cu respectarea legislatiei romane de protectie a datelor cu caracter personal și nu vor fi distribuite către nicio terta parte fără acceptul în prealabil al concurentului sau castigatorului.

20. Castigatorul este de acord sa facă poze în timpul excursiei sau cu premiul și sa promoveze în mod pozitiv pe toate retelele sale sociale. Organizatorul va primi deasemenea fotografiile și va putea sa le foloseasca asa cum considera de cuviinta în orice material publicitar. Dacă castigatorul incalca acesti termeni și condiții, contravaloarea premiului va trebui să fie returnată de către castigator, Organizatorului.

21. Prin participarea la aceste concursuri se considera ca acesti termeni și condiții au fost acceptați în totalitate.

22. This promotion is în no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook, Twitter or any other Social Network. You are providing your information to RomanianCarHire.com and not to any other party. The information provided will be used în conjunction with the following Privacy Policy.

text